keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kähmykerhon salaiset kokoontumiset


Jokaisella aikuisella tulisi olla oikeus käydä kerhossa. Kasata arkipäivänä reppuun jumppatossut, eväsrasia ja iloinen mieli. Meidän kerhossa jumppatossut on korvattu virkkuukoukuilla, eväsrasia taas on usein suklaalevyn tai jopa punaviinipullon muotoinen  ja kollektiivinen mieliala vastaa todennäköisesti 5-vuotiaan fiiliksiä huvipuistossa.  

Kähmykerho sai alkunsa puolivahingossa. Kesäkekkereiden kauniina iltana yksi tulevista kähmyilijöistä avasi suunsa ”Ootteko ikinä miettinyt, että...”. Ja niin ryhmärämä (kauniita ja hehkeitä) naisia päätti kokoontua joka viikon keskiviikko nyhertämään käsitöitä, ilman mitään osallistumis- tai osaamispaineita. Ja on muuten mukavaa!

Tänään taasen kähmyilyä luvassa ja synttärisankarin tekemää porkkanakakkua! Projektiksi lähtee mukaan naapurin Anterolle lahjaksi väsäilemäni nostalgiapelitumput.

 
Jotenkin muistin, että tuo neuleen päälle kirjonta olisi ollut mukavaa ja hauskaa ja vaivatonta. No ei se ole. Ainakaan näin vuoden tauon jälkeen. Purin rassukka-Bubble Bobblen noin kolmesti, ennen kuin osui oikeeseen kohtaan tumppua. Vuan ehkäpä sitä on toisen hanskan kohdalla viisaampi ja seesteisempi.

2 kommenttia:

  1. Jee, tuli heti paineita. Voihohan epäonnistuneen porkkanakakun purkaa, jos ei se onnistu???

    VastaaPoista
  2. Ähpyhpaineista, hyvä siitä tulee! :)

    VastaaPoista