tiistai 18. syyskuuta 2012

Laiskan neulojan pitsi-ihanuudetTaisin jo edellisessä postauksessa kiukutella, kun jostain syystä eräs pitsinen mallineule kieltäytyi yhteistyöstä. Valmistuihan tuo hihatin silti, vaikka monenlaista kiristelyä (henkistä ja puikollista) matkaan mahtuikin. Ja sitä purkamista, noin 15 krs välein! Yleensä 8 krs mallineuleet jää mukavasti muistiin jo parilla neulomalla, mutta tämä hangoitteli vastaan alltheway. Lankana on Novitan Tennessee ja malli on täältä Dropsin kätköistä kaivettu.

Menossa mukana myös ensimmäinen pantani: nopsa ja helppo leffaneulottava. 

Käväisin eilen myös Kerässä, ja voi viude, kun se on kiva lankakauppa. Jo pelkästään lankojen esteettinen pakkaaminen aiheuttaa väristyksiä (valikoimasta puhumattakaan)! 
Tuo kuvan Soft Wool eli merseroitu villa pääsi jo puikoille, oravannahkakaupan materiaalina.  Tosin perinteinen yrityksen ja erehdyksen kautta neulomiseni voi osoittautua kohtalokkaaksi: baskerista taitaa tulla liian pienikokoinen.  Mutta sittenpä taas päästään purkamaan. Jei. 

Kirjoneulettakin tuli reissuviikon aikana kärvisteltyä, mutta kuvaa en taida ihan vielä uskaltaa laittaa. Menee nimittäin yllätyslahjaksi ja tahtoisin omahyväisesti olettaa, että saaja suattaapi seurailla näitä mun nyherryksiä tätä kautta. (Kiva kun joku muukin lukee tätä äidin lisäksi :D Hei, äiti! <3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti