maanantai 5. marraskuuta 2012

Kuusiasiaa


Mä en oo ikinä tykännyt joulusta. Enkä oikein muistakaan perinnepyhistä. Vaan jotenkin tämä neuloosin ja askartelutärräyksen yhdistelmä on saanut aikaan jonkinasteista lientymistä tässäkin periaatekysymyksessä.Joulunodotukseen on nimittäin kuusi kivaa syytä.

 1. Itsetehdyt lahjat – mua ainakin lämmittää, jos bongaa vuoden päästä antamansa lahjasukat jonkun jaloista.
 2. Sosiaalinen hyväksyntä nyhertämiselle – jouluna saa askarrella aikuisetkin, eikä kukaan katso kieroon.
 3. Glögi – kelpaa sekä kotisohvalla että kekkereissä.
 4. Joulumyyjäiset – tapanani on käydä hypistelemässä kaikkea krääsää ja höpisemässä mummojen kanssa. Tänä jouluna taidan pinkoa myyjäksi itsekin.
 5. Joululehdet – ne on kalliita turhakkeita, muttakunmuttakun! Tuntuu, että joululehtien kuvamateriaalin tasoon panostetaan ihan erilaisella hartaudella ja mä ainakin saan visuaalisen seesteisyysannoksen hyvin täyteen niitä selailemalla.
 6. Inspiraatio – tiedä sitten, mikä tässä jouluhömpässä on, kun sitä alkaa katsomaan rautalangan palasiakin ihan uudesta näkökulmasta. Kuten seuraavassa.

 
Ei me nyt mitään kuusta hommata. Mutta koristeita varmuuden vuoksi olis :DSuamen kieli on muuten hauska juttu. (Homonyymi = Sanat ovat keskenään homonyymeja, jos ne kirjoitetaan tai äännetään samalla tavalla mutta niillä ei ole muuten mitään tekemistä toistensa kanssa. Suomen kielen tyypillisimpiä homonyymejä ovat esimerkiksi sanat viini, kuusi ja juuri.)

 

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea noi koristeet rautalankatuella! Pitääpä heti vauvanpeiton jälkeen virkata kuusenkoristeita. :) Thanks for inspiration mate!

  VastaaPoista
 2. No näitähän oli tosi kiva tehdä, tulivat kovin sutjakkaasti valmiiksi :) Ja parastahan tässäkin oli se, että meidän isi kaivoi mulle noi rautalanganpätkät jostain vanhan navetan uumenista, kierrätystä jos mikä :)

  VastaaPoista