lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulumyyjäisten jälkimaininkejaOlipas kuulkaa melkoisen tempon kuukausi tässä! Tuli kierrettyä parit joulumyyjäiset ihan myyjän ominaisuudessa – ja vaikka materiaalista menestystä ei hirmusti herunut, niin henkistä pääomaa sitäkin enemmän.

Ensin pitää hehkuttaa muiden töitä. Noormarkun Myllykonstin joulumyyjäisistä ostin pukinkonttiin aivan upeat vaneriset pannunaluset. Ovat Oiva Koskisen käsityötä ja melkoisen taidokasta nyhräystä ovatkin! Oivalla oli myynnissä myös valokuvakehyksiä ja jopa vanerista väännetty lampunvarjostin.  Pannunaluset tarttuivat mukaan, koska mätsäilevät hyvin jämälankapatalappusteni kanssa, tällä kombolla ajattelin muutamaa ystävää lahjoa.Friitalan joulumyyjäisissä törmäsin Tyyliä metsästämässä –blogin Veeraan, joka tilaili multa punaisen neulepannan. Sitä voipi käydä kurkkaamassa täältä – ja tsekatkaa myös saman postauksen hiukan vängät korvikset!

Mutta, itse asiaan. Nyhersin jämälankaminikeristä vauvojen ensitumppuja. Musta ne ovat ihan ihkupahkusöpöjä, mutta puolet jäi myyjäisten jälkeenkin pyörimään tähän mun työpöydälle. Kieltämättä ostajaprofiilikin oli vähän tiukkaan laitettu: tumput kun tosiaan ovat ihanihan vastasyntyneelle tarkoitettu ja tuskin niitä kesällä käessä pietään :D

Joten, pistän nämä lahjoitukseen :) Jos tiedät talvivauvan tulosta ja huolehdit pikkupikkukätösistä, tästä saat kommentoimalla yhdet ilmaiseksi!
Jätä kommentti ja kerro, mitkä tumput haluaisit. Laita myös sähköpostiosoite, niin kyselen yhteystiedot tarkemmin.

Joulunodotusta kaikille! 

 

4 kommenttia:

  1. Hei, mun hyvälle ystävälle syntyy talvivaavi ihan näillä näpyttimillä. Irtoisko yhdet ensi viikon kässäkerhossa?

    VastaaPoista
  2. No irtois! :) Mitkä noista halajat?

    VastaaPoista