maanantai 11. helmikuuta 2013

70% vieraista tutkii kylässä ollessaan vessan kaapit......tai ainakin näin väittää joku vauva.fi:ssä (mikä siis on tunnetusti reaaliaikaisen ja validin tiedon lähde nro. 1). Eipä sillä, mun puolestani saa penkoa, mutta ihan vaan säästääkseni vaivaa kaikilta, tässä on kuva meidän kylppärin kaapista. 


Oikeesti halusin elvistellä onnistuneella tuhoa-nyhjääntynyt-villapaita-projektillani. Pysyy nimittäin kivasti järjestyksessä kaikki pikkutavarat muovisissa hillopurnukoissa, joiden päälle on sipaistu villapaidan hiha. (Ja sivuhuomiona: Polon Marco nyppyyntyy siinä missä Maukan Henkkakin...)

Toinen kylppäriprojekti ei sitten mennytkään ihan nappiin.Ostin muinoin kirpparilta valkoista kudetta, jonka materiaali jäi hämärän peittoon. Ontelokuteeseen verrattuna oli kovin karheaa, tiedä sitten mistä se on alunperin leikelty. Matto sinällään oli ihan ookoo, näin omasta hatusta vedetyksi malliksi, vaikka vähän kupruilikin keskeltä. Kylppärin matolle on kuitenkin aika huono ominaisuus se, ettei se kuivu millään. Heitin maton pesukoneeseen ja kaverilla kesti kolme vuorokautta päästä edes jonkinasteiseen kuivahkoon olomuotoon. Notta purkutuomiohan sille naksahti. Siittä vois tulla isona vaikka (taas vaihteeksi yksi epämääräinen) säilytyskori.

 

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat purkit! Näitä on minunkin tehtävä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ovat kyllä minustakin söpiksiä ja parahultaisesti funktionaalisia tuohon käyttöönsä :)

    VastaaPoista
  3. Varsin ovat kivoja purkkeja! Pidän.

    VastaaPoista