sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ikuisuusprojekti osa 2: Beekeeper’s quilt gone wrongNiin. Tuossa aikaisemmassa postauksessa kyseenalaistin vienosti omaa mielenterveyttäni, mitä tulee tuohon virkkaustuunattuun palleromattoon.

Voitte nyt ihan itse todeta, että kyllä tällä tädillä viiraa pahasti: aloitin ihan samaan aikaan myös toisen loputtoman projektin, siis Beekeeper’s quiltin.Eikä siinä vielä kaikki! Koska tunnetusti en jaksa ohjeita lueskella, neuloin ensimmäiset kulmiot omasta päästä ja aattelin, että tästähän tämä. Masokistisesti kakkosen puikoilla. Ahaaelämys seurasi siinä vaiheessa, kun muutamaa valmista palasta testailin yhteen: alkuperäisessä ohjeessahan neulotaan KUUSIKULMIOITA. Minä urpona telkkaria katsoessani nyhersin näistä KAHDEKSANKULMIOITA. Eli jos ne yhdistää, niihin jää pienen neliön muotoinen reikä kappaleiden väliin :D On siinä syynsä, miksi pitkän matikan opettajani antoi usein yksittäisiin koevastauksiini pistemäärän  ̴ 0 (noin nolla = yritystä oli, mutta vituralleen meni).  Mutta, jotainhan minä näistä keksin. Tai sitten julistan purkutuomion, jos ideointi lössähtää.

Kolmas tosielämän ikuisuusprojekti on kaulahuivi, jota oon neulonut kohta 1,5 vuotta.


En mä ymmärrä mikä tässä oikein kestää. Ohje on suht simppeli, muttakun ei vaan huvita! Toivottavasti muillakin on tälläsiä neulomuksia, mitkä vaan ihan neulojan laiskuudesta jää korin pohjalle pyörimään. Mutta mun tavoite on tänä vuonna saada tämä valmiiksi. Ohje muuten on Debbie Blissin Neulojan vuosi - kirjasta.
 

4 kommenttia:

 1. Hah, tuo omasta päästä soveltaminen kuulostaa niin tutulta. Yritin jotain vastaavaa afrikkalaisten kukkien kanssa ja huomasin, että alkuperäiseen 6-nurkkaiseen kukkaan ei saa tasaisesti neljää nurkkaa :D http://www.neuloojapurkautuu.net/2012/12/jamia-kukkia.html

  Tunnustin muuten blogiasi, koska täällä on kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, superkivaa, kiitos! (Huomaa, että mä oon selkeästi vielä ihan untuvikko tässä blogosfäärissä, kun oon aina ihan pähkinöinä jos joku mainitsee tai vieläpä kehuu :D)

   Ja heh, pahinta näissä omapääsovelluksissa on se, että kun ei ikinä opi. Mä oon niin monta juttua joutunut purkaamaan ihan vaan oman laiskuuden takia. Pitäis melkein kirjoa sellanen perinteinen huoneentaulu, missä lukis "Lue ne ohjeet, urpo". Jos sit vaikka muistuisi useammin mieleen ;)

   Poista
 2. Tämä kyseinen kaulahuivi on muuten ihan superihana, toteaa onnellinen juuri valmistuneen huivin omistaja. Tämähän oli vuoden takaisen joulun lahja, mutta mitäs sitä päiviä laskemaan... kärsivällinen odotus palkittiin lopulta ruhtinaallisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ja viime vuoden joululahjakin on vielä aloittamatta :D Vähän tulee jäljessä, mutta kiva jos kelepaa :)

   Poista