perjantai 8. helmikuuta 2013

MAD Granny.Oivoi. Kyllä minä tiedän, että isoäidin neliö on varmaan tylsin postiaihe ikinä. Mutta bare with me, tässä on juju. 

Jämälankamummeleista pykäsin siis tyynyn tässä männä viikolla. Minusta siinä on kyllä somat värit.Maininnan arvoiseksi tämän tyynyn tekee tasan tarkkaan sen lähtökohta, eli 50 sentillä kirppikseltä ostettu sekalainen pussi n. 30 cm pitkiä langanpätkiä. 


Ihan oikeesti, vähän sekopäinen mummu täytyy kyllä ollakin, kun tälläseen hommaan alkaa. Meni nimittäin muutama tunti, että kaikki ne langanpätkät olivat nätisti omissa kasoissaan. (Ja päättelystä nyt ei varmaan tarvitse erikseen kertoa, tuskaaTUSKAA!)

Mutta, vielä painavampaa asiaa näin viikonlopun kynnyksellä tähän loppuun. Ihan superkivassa Neuloo ja purkautuu -blogissa on sitten vängin juttu ikinä meneillään:  RUMASUKKAHAASTE! Mä ainakin osallistun, kurkatkaa täältä lisäspeksejä.
 

4 kommenttia:

 1. Ei ne isoäidin neliöt niin kulunut juttu ole... mullakin juuri alkoi projekti, kylläkin todella värikkäillä langoilla =)
  tuosta tyynystä tuli hieno! ja ei voi uskoa että jämälangoilla tekee myös jotain... yleensä ne menee roskiin.

  Minun blogissa on sinulle tunnustuspalkinto =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikko taitaa olla parempi termi isoäidinneliöille :) Mä säästän kaikki pienetkin pätkät, mitä esim. päättelyhommista jää käteen ja käytän niitä pienten neulomustöiden täytteenä. Kerran täytin yhden tyynynkin kyllä, kun niitä oli oikeesti kertynyt säkillinen :D Siinä on kyllä jotain oikeesti tyydyttävää, kun saa yhdestä kerästä kaikki hyödynnettyä :)

   Ja kiitos vielä tunnustuksesta! :)

   Poista
 2. Vaikuttaa ihanalta isoäidin neliö -työltä. Tosi mahtavan näköinen ainakin kuvassa, kun värit ovat melko hillityt ja värit vaihtuvat aina vain tietyiltä riveiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itekin juuri noihin väreihin tykästyin kovasti, vaikka niiden olomuoto olikin sellainen sekalainen lankkasilppu ostettaessa. Harmitti vaan, että niistä ei riittänyt lankaa toiseksi tyynyksi asti.

   Poista