tiistai 5. helmikuuta 2013

Vauvan tumput 2.0Tuossa kuukausi takaperin huutelin täällä vauvan tumppuja kaipaavien perään ja ihan mukavasti sainkin lahjoitettua noita joulumyyjäisistä ylijääneitä minineulomuksia. Kolme paria tumppuja jäi kuitenkin pöydän reunalle pyörimään, vähän surumielisesti. Purkutuomioidenkin julistamisella on kuitenkin reunaehtonsa: en niin milläänMILLÄÄN viitsinyt niitä tumpunketaleita purkaa, koska niihin oli oikeasti kulunut niin vähän lankaa.

Joten  -tittitiditititidiittiii- vauvan tumput x3 muuntuivat neulatyynyksi! Vaadittiin vain muutama pisto, vähän langanpätkiä tumppujen täytteeksi ja hitunen itseironiaa. Onhan tämä kieltämättä vähän erikoinen ratkaisu (ja estetiikastakin joku saattaa olla montaa mieltä), mutta ainakin tuli tarpeeseen! Mun vanha nuppineulatyynyni nimittäin ratkesi sopivasti viikonloppuna (ja jos mahdollista, se oli vieläkin rumempi rutjake kuin tämä väkerrys). Ja joku pieni organisaattori mussa kyllä tykkää ajatuksesta, että nuppineulat on omassa ja muut neulat omassa pallerossaan :D 

Alkuperäisistä tumpuista löytyy kuva täältä.

6 kommenttia:

 1. Kiva idea ja tosi nätti! Munkin mielestä nuppineulojen ja neulojen on oltava ehdottomasti eri tyynyissä, kun muuten ne nupittomat yksilöt tuntuvat olevan koko ajan vajoamassa tyynyn sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhei ja kiitos :) Ihan jo hölmöä, kuinka mukamas helpompaa elämä on tälläisen monityynyisen nuppineulasäilytyshärpättimen kanssa :D Pienet ilot, kannatan niitä :)

   Poista
 2. Ihana! Ensi vilkaisulla katsoin kukaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa, että joku muukin näkee tässä muutakin kuin kasan onnettomia tumppuja :D Kiitos :)

   Poista